Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

En times kørsel syd for København, placeret med den bedste udsigt over Østersøen og Stevns Klint, ligger Rødvig Kro & Badehotel. Vores konferencehotel har hyggelige, intime og tryggerammer for afholdelse af alle former for møder og konferencer. Naturen er lige udenfor døren og vores kursusfaciliteter og området er kendetegnet ved en helt særlig ro og stemning.

Rødvig Kro & Badehotel har siden maj 2018 været udbyder på statens indkøbsaftale SKI (konferenceaftale).

På badehotellet lægger vi vægt på det gode og personlige værtskab, den afslappede atmosfære, den hjemmelavede og ærlige mad af lokale råvarer og den autentiske badehotelsoplevelse.

Når du gør brug af SKI indkøbsaftalen får du adgang til alle former for moderne AV udstyr, gode faciliteter, gratis parkering, flere muligheder for teambulding og mødeaktiviteter og i alt 41 dobbeltværelser.

Pakker og priser SKI aftale:

Dagmøde
kl. 9:00 – 17:00

Kontakt os Download PDF


Heldagsmøde 

(SKI aftale)


kl. 9:00 – 22:00

Kontakt os


Konferencedøgn (SKI aftale)
kl. 9:00 – 9:00 næste dag

Kontakt os


Konferencedøgn
kl. 12:00 – 13:00 næste dag

Kontakt os


1½ Konferencedøgn
kl. 9:00 – 17:00 næste dag

Kontakt os

Det siger vores gæster

 • Arbejdstilsynet afholdt kursus på Rødvig Kro og Badehotel i vinteren 2018 med 21 deltagere. Der oplevede vi et personligt værtskab, der i de hyggelige og charmerende lokaler, fik rammerne om vores kursus til at glide glat. Der er moderne AV udstyr som virker, hvilket gav os ro til at kunne koncentrere os om indholdet af vores møde.

  Hotellets indretning og de skønne omgivelser skabte en god ramme om vores faglige dage i Rødvig.

  Dejlig natur, lækker mad, stemningsfulde lokaler, ind i pejsen og et imødekommende personale gav os det helt perfekte kursus.

  Vi kommer helt sikkert igen!

  – Karsten Bach Christensen, tilsynsdirektør
  Arbejdstilsynet

 • Tak for et par gode dage i dejlige omgivelser. Altid en fornøjelse at besøge badehotellet

  – Lennart Lykke Holst Jacobsen
  Sales Director LeasePlan

 • Min gruppe og jeg havde nogle virkelig gode dage på jeres hotel. Det levede fuldstændig op til alt det jeg havde håbet – både med beliggenhed, mad og ikke mindst verdens hyggeligste atmosfære. Jeg er meget glad for, at jeg brugte hele 3 timer på at finde jer!

  En ekstra tak for at vi fik lov til at sidde inde i pejsestuen torsdag aften i 1,5 time sammen med vores VIP-gæst. Det var så fed en eksklusiv oplevelse! Jeg er ovenud begejstret og kommer bestemt tilbage, hvis jeg skal køre workshop med overnatning en anden god gang!


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.