Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Indendørs aktiviteter

Er det kun vejr til at være indendørs er der masser af hyggelige ting, man kan foretage sig på kroen.
Vi har forskellige brætspil, smuk kunst på væggene, der kan studeres, et veludrustet bibliotek for de læseslystne og to pejse, hvor man kan sidde og lune sig med kaffen.

Naturen

Den bedste aktivitet vi kan tilbyde udendørs på Stevns er at tage ud og opleve den smukke Stevnske natur. Stevns er en halvø med en usædvanelig flot og spændende kystlinie. Langs den 15 km. lange og op til 41 meter høje kystlinien kan man bl.a. opleve Gjorslev Bøgeskov, Holtug Kridtbrud, Mandehoved, Højerup Kirke og Boesdal Kalkbrud. Stevns Klint blev i juni 2014 optaget på Unescos Verdensarvsliste. Der er masser af muligheder for guidede ture i naturen. Vi henviser til www.oplevstevns.dk.

Trampestien

I parken overfor Rødvig Kro og Badehotel begynder Stevns Klint Trampesti. Stevns Klint Trampesti er en ganske særlig sti, hvor mere end 50 lodsejere gennem en aftale med Stevns Kommune har givet lov til at trampestien kan passere over deres ejendom. Med Stevns Klint Trampesti er det nu muligt at vandre mellem Rødvig Havn i syd og Bøgeskov Havn i nord, en strækning på mere end 20 km.

Østsjællands museum

Østsjællands museum består af Geomuseum Fakse og koldkrigsmuseum Stevnsfortet. Her kan alle med historisk og geologisk interesse opleve en mangfoldighed af tilbud. Billetter bestilles her: www.kalklandet.dk

OBS: Husk at bestille billetter til rundvisning på Koldkrigsmuseum Stevnsfort. Grundet Covid-19 er deltagerantallet mindre pr. rundvisning.

Camp Adventure

Camp adventure tårn

Danmark har fået et nyt vartegn – midt i Gisselfeld klosters smukke skove.
Det ikoniske 45 meter høje Skovtårn, der er det første af sin slags i Skandinavien, er kun en halv times kørsel fra Rødvig Kro og Badehotel. Skovtårnet er centrum i en unik naturoplevelse, der giver et helt nyt perspektiv på en skandinavisk bøgeskov og et fantastisk udsyn over Stevns og Faxe. Se mere på Camp adventure.

Vallø Golfcenter

Hos Vallø Golfcenter er der gode golfoplevelser for alle. Her finder du et 27 hullers naturskønt golfanlæg, der kan udfordre golfspillere på alle niveauer www.valloe-golfklub.dk

Links

Friluftsoplevelser

Kunst

Transport

Samarbejdspartnere

Sport


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.