Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Mad med kvalitet og smag

God mad og god service er kernen i vores forretning. Vores menuer er altid sammensat af årstidens dagfriske råvarer. Grøntsager handler vi hos de lokale producenter. Vi serverer mad af høj kvalitet altid med en venlig bemærkning og et smil på læben.

Menu og a la carte serverer vi i de hyggelige gamle krostuer med udsigt over vandet eller i den lyse havestue. Når vejret tillader det dækker vi op i den smukke blomsterrige gårdhave. I vinterhalvåret er det muligt at nyde eftermiddagskaffen med hjemmebagt kage ved pejsen i havestuen. Vores restaurant er udsmykket med keramik fra den lokale keramiker Trine Bond.

Læs mere om vores gode stevnske og mønske samarbejdspartnere:

Stevns frugt, æblemost, bær og frilandsgrise fra Engvang Frugtplantage
Stevnske grøntsager fra Klippingegaard
Mjød fra Mjødgaard
Øl fra Stevns Andelsbryggeri
Gin og sodavand fra Isle of Møn Spirits
Bolcher og dragée fra Møn Dragée
Kaniner fra Alt Godt fra Haven

Kom og besøg os og bestil lige det du har lyst til fra vores spændende menukort! Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med nogle mærkedage og arrangementer i restauranten ikke serverer a la carte, men en fast aftenmenu.

Bestil bord Frokost Aften
Mad ud af huset Arrangementer

Det siger vores gæster

  • “Super god service og velsmagende mad i rigtig hyggelige omgivelser. Om sommeren kan man sidde ude i den flotte gårdhave – årets andre årstider byder på hygge foran pejsen. Kan varmt anbefales.”

    Mikkel Hoffmann-Rasmussen - Google Reviews

  • “En helt igennem perfekt aften på Rødvig Kro og Badehotel. Venlig betjening og et fantastisk måltid mad. Vi ses helt sikkert igen.”

    Michael Thomsen

  • “Vi havde en dejlig oplevelse og kan bestemt anbefale stedet. Det er skønne omgivelser, dejligt personale og skøn mad. Vi kommer tilbage.”

    Majbrit Lyngsø-Petersen - Facebook


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.