Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

 

Mad med kvalitet og smag

God mad og god service er kernen i vores forretning. Vores menuer er altid sammensat af årstidens dagfriske råvarer. Grøntsager handler vi både lokalt og økologisk i det omfang det er muligt. Vi serverer mad af høj kvalitet og altid med en venlig bemærkning og et smil på læben.

Menu og a la carte serverer vi i de hyggelige gamle krostuer med udsigt over vandet eller i den lyse havestue. Når vejret tillader det dækker vi op i den smukke blomsterrige gårdhave. I vinterhalvåret er det muligt at nyde eftermiddagskaffen med hjemmebagt kage ved pejsen i havestuen. Vores restaurant er udsmykket med keramik fra den lokale keramiker Trine Bond.

Læs mere om vores gode stevnske og mønske samarbejdspartnere:

Økologiske grøntsager fra Nørby’s Grøntsager
Grøntsager fra Gartneriet Østervang
Mjød fra Mjødgaard
Øl fra Stevns Andelsbryggeri
Gin, snaps og sodavand fra Isle of Møn Spirits

Kom og besøg os og bestil lige det du har lyst til fra vores spændende menukort! Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med nogle mærkedage og arrangementer i restauranten ikke serverer a la carte, men en fast aftenmenu.

Bestil Bord

Frokost

Aften
Mad ud af huset 

Arrangementer

Det siger vores gæster

  • “Super god service og velsmagende mad i rigtig hyggelige omgivelser. Om sommeren kan man sidde ude i den flotte gårdhave – årets andre årstider byder på hygge foran pejsen. Kan varmt anbefales.”

    Mikkel Hoffmann-Rasmussen - Google Reviews

  • “En helt igennem perfekt aften på Rødvig Kro og Badehotel. Venlig betjening og et fantastisk måltid mad. Vi ses helt sikkert igen.”

    Michael Thomsen

  • “Vi havde en dejlig oplevelse og kan bestemt anbefale stedet. Det er skønne omgivelser, dejligt personale og skøn mad. Vi kommer tilbage.”

    Majbrit Lyngsø-Petersen - Facebook


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.