Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

På Rødvig Kro og Badehotel er vi eksperter i at afholde alle former for selskaber. Vi har vores store smukke festsal med udsigt over vandet og Stevns Klint, hvor der er plads til selskaber på op til 100 personer. Vi har også den yndige havestue og den lyse kaffestue, samt de små gamle krostuer, hvor der er plads til mindre selskaber.

 

 

Vi har stor erfaring og ekspertise i at afholde bryllupper, konfirmationer, fødselsdage mm., og sammen med dig kan vi planlægge et arrangement præcis udfra dine ønsker. Du skal blot nyde dagen eller aftenen sammen med dine gæster og vi sørger for alt det praktiske. Vi har sammensat et særligt festmenukort, men har du andre særlige ønsker, så kan næsten alt lade sig gøre.

Ring eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud på dit ønskearrangement.

Bemærk at vi giver 10% rabat på dit festarrangement ved afholdelse på hverdage (helligdage undtaget).

Bryllup Fest og fødselsdag Konfirmation Selskabsmenu

Det siger vores gæster

  • “Tusind tak for at sætte rammen om vores livs fest. Alt fra mad, drikke, betjening og børnepasning var lige i øjet, og vi kunne ikke have forestillet os et bedre sted at holde vores bryllup”

    Mette og Gavin Moore - Facebook

  • “Vi holdt 60 års fødselsdag med brunch. Maden var super lækker og fadene var hele tiden fyldt op. Søde hjælpsomme tjenere, hyggelige lokaler og en fantastisk udsigt. Kan kun anbefale et besøg på Rødvig Kro og Badehotel”

    Nenna Larsen - Facebook

  • Det var et dejligt sted, jeg var til sølvbryllup i maj 2016 med overnatning. Skønt arrangement dejlig mad og drikke, godt morgenbord, dejligt personale.

    Vivian Geidt - Facebook


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.