Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Hos os er der ingen uinspirerende mødelokaler i kedelige farver, lange gange og rungende spisesale. På Rødvig Kro & Badehotel er vores lokaler indrettet i hjemlig, unik stil og lyse smukke farver. Alle vores konferencelokaler har udsigt til Østersøens blå vand og Klintens hvide skråninger, og lige uden for døren venter den unikke natur og ny inspiration.

Hos os er det den unikke udsigt, de autentiske rammer, den personlige service og den gode mad, der er værd at køre efter. Vi ligger på det sydlige Stevns, i den hyggelige havneby Rødvig, kun 1 times kørsel fra København.

Konferencepakker 
Se alle vores konferencepakker og muligheder her.
Vi er på statens rammeaftale for konferencer (SKI). Læs mere her eller kontakt os for mere information,  hvis du skal booke konference for en offentlig virksomhed .

Faciliteter
Alle vores konferencelokaler er naturligvis fuldt udstyret. Her er alt, hvad man skal bruge til at holde en succesfuld konference. Få et overblik over vores faciliteter her

Skal jeres konference kun være faglig?
Ønsker I at kombinere tiden i konferencelokalet med noget socialt og anderledes, hvor jeres faglige snakke kan fortsætte, nye ideer spirer og kollegaer komme tættere på hinanden. Bliv inspireret af spændende oplevelser og ideer her.

På Rødvig Kro og Badehotel vil vi gøre vores til, at I vil få et fuldstændigt unikt og vellykket kursus.

Ring 5650 6098 og lad os tale nærmere om de behov jeres virksomhed har eller kontakt os her

På Rødvig Kro og Badehotel vil vi gøre vores til, at I vil få et fuldstændigt unikt og vellykket kursus.

Konferencehotel | Konferencelokaler | Konference Sjælland | Konference Sydsjælland | Konference Stevns

Det siger vores gæster


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.