Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Tag væk fra de vante rammer og afhold jeres konferencer og kurser på Rødvig Kro og Badehotel. Hos os er det den personlige service, den gode mad samt roen og den smukke natur, der er værd at rejse efter.

Vi giver jer mulighed for at koncentrere jer om det faglige i et af vores dejlige lokaler, mens vi forbereder mad og hygge til pauserne. Mange kursister og konferencegæster holder af at afslutte dagen med kaffe foran pejsen.

Vi anbefaler en guidet tur på Stevns Klint, hvor der er mulighed for at få den spændende fortælling om Unesco Verdensarv og få frisk luft i lungerne.

Der er også mulighed for at leje cykler og havkajakker på hotellet, hvis en aktiv aktivitet i naturen skal være en del af kurset.

Vi er på statens rammeaftale for konferencer (SKI). Læs mere her eller kontakt os for mere information,  hvis du skal booke konference for en offentlig virksomhed .

På Rødvig Kro og Badehotel vil vi gøre vores til, at I vil få et fuldstændigt unikt og vellykket kursus.

Ring 5650 6098 og lad os tale nærmere om de behov jeres virksomhed har eller kontakt os her.

Møde og konferencepakker Faciliteter Book konference

kursuslokale

Konferencehotel | Konferencelokaler | Konference Sjælland | Konference Sydsjælland | Konference Stevns

Det siger vores gæster

 • 3 år i træk vi holder vores seminar her. Alle kan have en god dag men at holde den højeste standart år efter år er særligt. Fantastisk mad, skønne rene værelser og lokationen er uovertruffen. Meget anbefaledesværdigt!

  Camilla Grove - Facebook

 • Min gruppe og jeg havde nogle virkelig gode dage på jeres hotel. Det levede fuldstændig op til alt det jeg havde håbet – både med beliggenhed, mad og ikke mindst verdens hyggeligste atmosfære. Jeg er meget glad for, at jeg brugte hele 3 timer på at finde jer!

  En ekstra tak for at vi fik lov til at sidde inde i pejsestuen torsdag aften i 1,5 time sammen med vores VIP-gæst. Det var så fed en eksklusiv oplevelse! Jeg er ovenud begejstret og kommer bestemt tilbage, hvis jeg skal køre workshop med overnatning en anden god gang!

 • Arbejdstilsynet afholdt kursus på Rødvig Kro og Badehotel i vinteren 2018 med 21 deltagere. Der oplevede vi et personligt værtskab, der i de hyggelige og charmerende lokaler, fik rammerne om vores kursus til at glide glat. Der er moderne AV udstyr som virker, hvilket gav os ro til at kunne koncentrere os om indholdet af vores møde.

  Hotellets indretning og de skønne omgivelser skabte en god ramme om vores faglige dage i Rødvig.

  Dejlig natur, lækker mad, stemningsfulde lokaler, ind i pejsen og et imødekommende personale gav os det helt perfekte kursus.

  Vi kommer helt sikkert igen!

  – Karsten Bach Christensen, tilsynsdirektør
  Arbejdstilsynet

 • Tak for et par gode dage i dejlige omgivelser. Altid en fornøjelse at besøge badehotellet

  – Lennart Lykke Holst Jacobsen
  Sales Director LeasePlan

 • Vi (ledere børneinstitutioner i Stevns kommune) havde nogle gode dage hos jer.

  Det er et dejligt sted at holde sådanne møder. Rammerne både inde og ude er jo fine, og så er der jo den gode service og herlig forplejning.

  – Birgit Bjørkman
  Pædagogisk konsulent


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.