Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Tag væk fra de vante rammer og afhold jeres konferencer og kurser på Rødvig Kro og Badehotel. Hos os er det den personlige service, den gode mad samt roen og den smukke natur, der er værd at rejse efter.

Vi giver jer mulighed for at koncentrere jer om det faglige i et af vores dejlige lokaler, mens vi forbereder mad og hygge til pauserne. Mange kursister og konferencegæster holder af at afslutte dagen med kaffe foran pejsen.

Vi anbefaler en guidet tur på Stevns Klint, hvor der er mulighed for at få den spændende fortælling om Unesco Verdensarv og få frisk luft i lungerne.

Der er også mulighed for at leje cykler og havkajakker på hotellet, hvis en aktiv aktivitet i naturen skal være en del af kurset.

Vi er på statens rammeaftale for konferencer (SKI). Læs mere her eller kontakt os for mere information,  hvis du skal booke konference for en offentlig virksomhed .

På Rødvig Kro og Badehotel vil vi gøre vores til, at I vil få et fuldstændigt unikt og vellykket kursus.

Ring 5650 6098 og lad os tale nærmere om de behov jeres virksomhed har eller kontakt os her.

Møde og konferencepakker Faciliteter Book konference

kursuslokale

Konferencehotel | Konferencelokaler | Konference Sjælland | Konference Sydsjælland | Konference Stevns

Det siger vores gæster

  • 3 år i træk vi holder vores seminar her. Alle kan have en god dag men at holde den højeste standart år efter år er særligt. Fantastisk mad, skønne rene værelser og lokationen er uovertruffen. Meget anbefaledesværdigt!

    Camilla Grove - Facebook

  • “Helt perfekt ophold alt perfekt skøn mad flot værelse og personalet det bedste så et helt perfekt ophold vi kommer helt sikkert igen”

    Birgit Egholm Jakobsen


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.