Arrangementer
I løbet af året har vi flere traditionsrige arrangementer.
Påskefrokost
28. marts til 1. april 2024
Fra kl. 12.00 til 15.00
Gammeldags modnede sild med karrysalat og rødløg
Smilende æg og håndpillede rejer med karse og hjemmerørt citronmayo
Kold røget laks med smørdampet forårsløg og urtemayo
Fiskefilet af pankopaneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og grillet citron
Frikadeller med syltede agurker
Tarteletter med høns i asparges
Braiseret lammeskank med hvidløgsgremolata på kartoffelpure med lammeskysauce a part
Lun leverpostej med stegte champignoner og sprød bacon
Vesterhavsost med hybenmarmelade
Brie med balsamico, syltede nødder og knækbrød
Hjemmebagt foccacia brød og friskbagt rugbrød og smør til alle serveringer
348,- per kuvert
Børn under 12 år halv pris
I år kan påskefrokosten også bestilles som Take Away for minimum 4 personer. Det skal afhentes kl. 11.30 og bliver pakket i engangsemballage.
Tilkøb af kaffe og kage
- Citrontærte med brændt marengs
- Chokoladetrøffel med solbærpure og krystalliseret hvid chokolade
98,- per kuvert
Ønsker I et grønnere alternativ kan disse retter byttes 1-1
- Tarteletter med svampe i veloute med porrer og æble
- Veganske urtedeller med pickles
- Bønnepostej med syltede agurker og rødbede
Pinsefrokost
19. + 20. maj 2024
Sankt Hans Aften
23. juni 2024
Sankt Hans Aften serverer vi en 3 retters menu.
Dining Week i efterårsferien
Fra 11. oktober til 20. oktober 2024
Mortens Aften
10. november 2024
Jul på badehotellet
Fra 15. november 2024
Dining week
Uge 7 2025