Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Forkæl den du holder af med et ophold hos os

Bemærk at vi holder lukket fra 19. december til 12. januar, begge dage inklusiv. I perioden vil der være åbent for overnatning uden forplejning.

Rødvig Kro & Badehotel har de perfekte rammer for ophold af kort eller længere varighed. Vi tilbyder ro i hyggelige rammer, smuk natur, god mad af lokale råvarer, nærværende service og et pusterum i hverdagen med en autentisk badehotelsoplevelse.

Ved vandet foran Rødvig Kro & Badehotel ligger Rødvig Badelaugs sauna. Køb engangsbillet til saunaen for kr. 100 pr. person hele året rundt, hvis I skal have den ægte badehotelsoplevelse med sauna og et dyp i havet.

Har du lyst til en aktiv ferie i naturen så kan du hos leje og aflevere de nye cykler fra Donkey Republic, som det er muligt at finde 9 forskellige steder langs Stevns Klint. Læs mere om den fantastiske mulighed for at komme lidt nemmere omkring langs Stevns Klint her.
Vil du gerne opleve Uenescos Verdensarv Stevns Klint fra havsiden udlejer vi sit on top havkajakker (til 2 voksne og et barn) på dagsbasis.
Er du mere til golf har vi et samarbejde med Vallø Golfklub, som har en naturskønt belliggende 18 hullers golfbane.

Forkæl den du holder af med et afslappende ophold på Rødvig Kro & Badehotel. Kom væk fra hverdagens travlhed!

Vores opholdspakker kan bookes til en eller flere overnatninger.

Book ophold

Det siger vores gæster

  • “Balsam for sjælen. Hyggeligt sted i de smukkeste omgivelser. Maden var helt i top ligesom betjeningen. God indretning som passer helt perfekt til stedet og omgivelserne. Kommer helt sikkert igen!”

    Kristina Strømgaard - Facebook

  • “Skønt gammelt badehotel med fantastisk charme, dejlig mad, imødekommende og engageret personale OG det dejligste bløde sengetøj!”

    Line Gerlach Stage - Facebook

  • “Sjældent er jeg blevet mødt med en så genuin varme som gæst. Modtagelsen i receptionen var hjertelig og hele vejen igennem oplevede vi kun smil og positivt personale. Vi fik en super vejledning om området og naturen – og vi elskede atmosfæren, som er dejlig badehotels autentisk.

    Rie Warrer - Facebook


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.