Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Forkæl den du holder af med et weekendophold

Rødvig Kro & Badehotel har de perfekte rammer for ophold af kort eller længere varighed. Vi tilbyder ro, smuk natur, god mad af lokale råvarer, nærværende service og et pusterum i hverdagen med en autentisk badehotelsoplevelse.

Har du lyst til en aktiv ferie i naturen, så udlejer vi helt nyindkøbte cykler og sit on top havkajakker (til 2 voksne og et barn) på dagsbasis. Vi har også et samarbejde med Vallø Golfklub, som har en naturskønt belliggende 18 hullers golfbane.

Forkæl den du holder af med et afslappende ophold på Rødvig Kro & Badehotel. Kom væk fra hverdagens travlhed, læs mere om vores:

Vores getaway ophold kan bookes til en eller flere overnatninger.

Book ophold

Det siger vores gæster

  • “Balsam for sjælen. Hyggeligt sted i de smukkeste omgivelser. Maden var helt i top ligesom betjeningen. God indretning som passer helt perfekt til stedet og omgivelserne. Kommer helt sikkert igen!”

    Kristina Strømgaard - Facebook

  • “Skønt gammelt badehotel med fantastisk charme, dejlig mad, imødekommende og engageret personale OG det dejligste bløde sengetøj!”

    Line Gerlach Stage - Facebook

  • “Sjældent er jeg blevet mødt med en så genuin varme som gæst. Modtagelsen i receptionen var hjertelig og hele vejen igennem oplevede vi kun smil og positivt personale. Vi fik en super vejledning om området og naturen – og vi elskede atmosfæren, som er dejlig badehotels autentisk.

    Rie Warrer - Facebook


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.