Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Forkæl den du holder af med et weekendophold

Rødvig Kro & Badehotel har de perfekte rammer for ophold af kort eller længere varighed. Vi tilbyder ro, smuk natur, god mad af lokale råvarer, nærværende service og et pusterum i hverdagen med en autentisk badehotelsoplevelse.

Har du lyst til en aktiv ferie i naturen, så udlejer vi helt nyindkøbte cykler og sit on top havkajakker (til 2 voksne og et barn) på dagsbasis.

Forkæl den du holder af med et afslappende ophold på Rødvig Kro & Badehotel. Kom væk fra hverdagens travlhed, læs mere om vores:

Book ophold

Det siger vores gæster

  • “Balsam for sjælen. Hyggeligt sted i de smukkeste omgivelser. Maden var helt i top ligesom betjeningen. God indretning som passer helt perfekt til stedet og omgivelserne. Kommer helt sikkert igen!”

    Kristina Strømgaard - Facebook

  • “Skønt gammelt badehotel med fantastisk charme, dejlig mad, imødekommende og engageret personale OG det dejligste bløde sengetøj!”

    Line Gerlach Stage - Facebook

  • “Sjældent er jeg blevet mødt med en så genuin varme som gæst. Modtagelsen i receptionen var hjertelig og hele vejen igennem oplevede vi kun smil og positivt personale. Vi fik en super vejledning om området og naturen – og vi elskede atmosfæren, som er dejlig badehotels autentisk.

    Rie Warrer - Facebook


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.