Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Bryllup ved Stevns Klint

Er I på udkig efter det perfekte sted at holde bryllup, så kom og besøg os på Rødvig Kro & Badehotel.

Vi har lokaler med plads til op til 100 mennesker. Med udsigt til Stevns Klint, Østersøen, dejlig mad og professionel service kan I i smukke rammer nyde jeres store dag.

Bryllupspakker

Vi har sammensat to bryllupspakker, som hver især indeholder det, som de fleste brudepar efterspørger. For begge pakker gælder det, at vi siger godnat til gæsterne og festen lukker kl. 03.

Bryllup 1 :

Pris pr. person kr. 1.945,-

Børn under 12 år er halv pris.

I vinterperioden (november, december, januar, februar og marts) gives der 20% rabat på pakken.

Bryllup 2:

Pris pr. person kr. 1.445,-

Børn under 12 år er halv pris.

I vinterperioden (november, december, januar, februar og marts) gives der 20% rabat på pakken.

Overnatning

fint dobbeltværelse

Hvis der skal spilles høj musik i forbindelse med jeres selskab (DJ, orkester, soundboks)efter kl. 23, skal der i forbindelse med selskabet også bookes 12 værelser. Heraf har 6 havudsigt.

På kroen har vi 19 dobbeltværelser, på Stevns Klint Strandpension har vi yderlige 10 dobbeltværelser og i det nyåbnede Kridthuset har vi 12 dobbeltværelser. Vi kan huse i alt 100 overnattende gæster. Hvis der er brug for flere værelser, hjælper vi gerne med at booke dem på byens andre overnatningssteder.

Tilkøb:

Vi dækker, med mindre andet aftales, op med hvide duge, hvide lys og hvide servietter samt enkel blomsterpynt.

Ønsker I hjælp til at planlægge drømmebrylluppet anbefaler vi  Det Danske Bryllupskompagni, der står parate til at skabe den perfekte vielse i samarbejde med jer. Vi formidler også gerne kontakt til en fotograf, musiker/DJ samt frisør. Alle vore kontakter er samarbejdspartnere gennem flere år, der ligesom os leverer kvalitet og gode oplevelser.

Selskabsmenu

Jeres selskabsmenu til bryllup og fest sammensætter vi sammen ud fra vores menukort. Vores menukort er altid sammensat af årstidens råvarer og i vides muligt omfang af økologiske og lokale råvarer.

Vi tallerkenserverer alle retter og til forretten serveres hjemmebagt brød og pisket smør.

Mellemretter

Tilkøb en mellemret til jeres festmenu (Inkluderet i Bryllup 1)

Rimmet kammusling anrettet med fennikelcrudite, skilt kærnemælk samt purløgsmayo – agurk – chips
Risotto vendt med svampe & parmesan anrettet med stegt kulmule
Oksetatar vendt med cornichon og æggeblomme anrettet med purløgsmayo & Pommes Pailles
Stenbidderrogn på urtevaffel med syrlig cremefraiche, rødløg & vagtelæg (kun januar-marts)

Pris pr. kuvert 95 kr.

Gør ganen frisk mellem retterne

Vælg mellem Basilikumsgranite eller Champagne sorbet

Pris pr. kuvert 55 kr.

Natmad

Til natmad kan i vælge imellem 4 klassikere (natmad er tilkøb til nogle bryllups og festpakker, pris pr. kuvert 98,-) kuvert).

Hotdog buffet
Alm ristede pølser serveret med brioche pølsebrød samt sennep, ketchup, remoulade samt syltede agurker, ristede løg & rå løg

Kartoffel/porre suppe
Frisk purløg & sprød bacon samt hjemmebagt brød

Flæskestegssandwich
Med sprød svær, lun syltet rødkål, syltede agurker samt hjemmerørt mayo & brioche bolle

Charcuteri & ostebord
3 slags pølser og 2 slags ost med diverse cremer & kompotter med hjemmebagt brød

Vielsen

Vi har masser af smukke kirker i vores område. For kirkelige vielser, se for eksempel Store Heddinge Kirke eller Lille Heddinge Kirke. I Gammel Højerup Kirke er der mulighed for at blive borgerligt viet i helt ekstraordinære omgivelser, hvor brudepar strømmer til fra nær og fjern.

Besøg os

Vi tager gerne imod jer til en rundvisning og en uforpligtende snak. På den måde får I den bedste fornemmelse af vores lokaler og atmosfære som rammerne omkring jeres store dag.  Vi stiller os gerne til rådighed med vores erfaring og rådgivning om afholdelse bryllupper og vi garanterer, at vi har fokus på både dagens store linier og små detaljer.

Booking og afholdelse

Når I har besøgt os og besluttet jer for at holde afholde jeres bryllup hos os modtager I en skriftlig bookingbekræftelse. 14 dage efter modtagelsen skal der indbetales 15% af det bookede beløb i reservationsgebyr. Umiddelbart efter afholdelse af festen fremsendes afsluttende faktura med betalingsfrist på 8 dage.

1-2 måneder inden brylluppet holder vi et planlægningsmøde med jer, hvor vi taler alle festens valgmuligheder og detaljer igennem her hos os eller over telefonen. Mødets varighed er ca. en time.

Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at kaste med ris på kroens område, både ude og inde. Vi tager et vedligeholdelsesgebyr på 3000 kr. ved overtrædelse af dette, da det vil medføre omkostninger til rengøring og reparation af gulve mm. Ved affyring af konfettirør koster det 1500 kr. i rengøringstillæg pr. rør.

Bryllupspakkerne kan bookes for minimum 20 personer.

Hverdagsbryllup?

Går I og drømmer om et bryllup på en helt almindelig, ualmindelig hverdag vil vi også gerne være med til at fejre jer der.

Alle priser er vejledende og reguleres løbende.

Bryllup på Rødvig Kro og Badehotel, fordi …

Det siger vores gæster


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.