Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Bryllup ved Stevns Klint

Er I på udkig efter det perfekte sted at holde bryllup, så kom og besøg os på Rødvig Kro & Badehotel.

Vi har lokaler med plads til op til 100 mennesker. Med udsigt til Stevns Klint, Østersøen, dejlig mad og professionel service kan I i smukke rammer nyde jeres store dag.

Bryllupspakker

Vi har sammensat to bryllupspakker, som hver især indeholder det, som de fleste brudepar efterspørger. For begge pakker gælder det, at vi siger godnat til gæsterne og festen lukker kl. 04.

Aften 1:

Pris pr. person: 1748 kr.

Børn under 12 år er halv pris.

Aften 2:

Pris pr. person: 1268 kr.

Børn under 12 år er halv pris.

Overnatning

På kroen har vi 18 dobbeltværelser, på Stevns Klint Strandpension har vi yderlige 10 dobbeltværelser og i det nyåbnede Kridthuset har vi 12 dobbeltværelser. Vi kan huse i alt 100 overnattende gæster. Hvis der er brug for flere værelser, hjælper vi gerne med at booke dem på byens andre overnatningssteder.

Tilkøb:

Vi dækker op med hvide duge, hvide lys og hvide servietter samt enkel blomsterpynt.

Ønsker I hjælp til at planlægge drømmebrylluppet anbefaler vi  Two Hearts, der står parate til at skabe den perfekte vielse i samarbejde med jer. Vi formidler også gerne kontakt til en fotograf, musiker/DJ samt frisør. Alle vore kontakter er samarbejdspartnere gennem flere år, der ligesom os leverer kvalitet og gode oplevelser.

Vielsen

Vi har masser af smukke kirker i vores område. For kirkelige vielser, se for eksempel Store Heddinge Kirke eller Lille Heddinge Kirke. I Gammel Højerup Kirke er der mulighed for at blive borgerligt viet i helt ekstraordinære omgivelser, hvor brudepar strømmer til fra nær og fjern.

Besøg os

Vi tager gerne imod jer til en rundvisning og en uforpligtende snak, hvor I kan få lidt fint materiale med hjem at kigge på med forslag til menuer, bordopstilling, vine, blomster, betalingsbetingelser, planlægning, afholdelse mm. Vi stiller os gerne til rådighed med vores erfaring og rådgivning om afholdelse bryllupper og vi garanterer, at vi har fokus på både dagens store linier og små detaljer.

Booking og afholdelse

Når I har besøgt os og besluttet jer for at holde afholde jeres bryllup hos os modtager I en skriftlig bookingbekræftelse. 14 dage efter modtagelsen skal der indbetales 15% af det bookede beløb i reservationsgebyr. 1 uge før afholdelsen af brylluppet indbetales de sidste 85% af det bookede beløb. Er der en eventuelt restbetaling skal den falde 8 dage efter afholdelse af brylluppet.

2-3 måneder inden brylluppet holder vi et planlægningsmøde med jer, hvor vi taler alle festens valgmuligheder og detaljer igennem her hos os. Mødets varighed er ca. en time.

I forbindelse med planlægningen af jeres bryllup er I velkomne til at komme til en prøvemiddag.
Vi tilbyder en 3 retters menu, hvor I bestemmer, hvilke retter I vil prøvesmage til 335 kr. pr. person.
I er også velkomne til at opleve den fulde pakke med prøvesmagning og overnatning i et af vores hyggelige værelser inkl. bobler og snacks til 1398 kr. pr. ophold.

Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at kaste med ris på kroens område, både ude og inde. Vi tager et vedligeholdelsesgebyr på 3000 kr. ved overtrædelse af dette, da det vil medføre omkostninger til rengøring og reparation af gulve mm. Ved affyring af konfettirør koster det 1500 kr. i rengøringstillæg pr. rør.

Bryllupspakkerne kan bookes for minimum 20 personer.

Vinterbryllup?

Går I og drømmer om et bryllup i de kolde, men hyggelige vintermåneder eller på en helt almindelig, ualmindelig hverdag vil vi også gerne være med til at fejre jer der.
Østersøen og Stevns Klint bliver ikke mindre smukke baggrunde til jeres bryllup af frostvejr.

På begge bryllupspakker tilbyder vi:
10% rabat på hverdage (helligdage undtaget)
20% sæsonrabat på hverdage i december
20% sæsonrabat på alle dage i januar og februar

Alle priser er vejledende og reguleres hvert år ved årsskiftet.

Selskabsmenu Bryllup på Rødvig Kro og Badehotel, fordi …


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.