Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Badehotellets yoga med havudsigt

Vores fredfyldte yogalokale ligger lige ved siden af badehotellet og har inspirerende havudsigt over Stevns Klint og smukke og rolige rammer, som er ideelle til yoga for grupper op til 12 personer. Er vejret godt kan vi rykke ud på tagterassen eller græsplænen og så kan vi finde plads til op til 20 personer. Vores yogalokale er fuldt udstyret med al kvalitetsudstyr til brug i yogaen.

Vi kan tilbyde både yin yoga (afslappende yoga med fokus på åndedræt og blide stræk af bindevævet) og vinyasa yoga (dynamisk yoga med flow og bevægelse).

For at sikre et fredfyldt rum med fokus på yogaen er mobiltelefoner ikke tilladt i yogalokalet.

Ugentlige yogahold

Vi tilbyder ugentlig yoga på faste ugedage og tidspunkter. Book en plads og betal på forhånd. Hold øje med vores Facebookside “Badehotellets yoga”.
Vores yogatimer kræver ikke forudgående kendskab til yoga. Alle kan være med og alle er velkommen. Du skal møde op minimum 5 minutter før timens start i blødt yogatøj. Vi har al udstyr tilgængeligt i lokalet.
Pris pr. person for 75 minutter 120 kr.
Book din yogatime direkte her fra siden BOOK HER eller i kalenderen nedenunder:

Book nu

Pop Up Yoga

I sommeren afholdes pop up yoga på udvalgte dage, hvor du bare kan møde op og være med og betale på mobilepay. Hold øje med vores Facebookside “Badehotellets yoga” og skilte i hotellets reception. Pop up yoga er udendørs, hvis vejret er til det.
Pris pr. person for 60 minutter 95 kr.

Yoga for grupper

Er I en gruppe på konference eller familietur eller lignende arrangerer vi gerne yoga timer for jer efter aftale. Yogalokalet kan rumme op til 12 personer. Kontakt os og spørg om mulighederne.
Pris for grupper for 75 minutter 1400 kr.

Kontakt os for detaljer

Leje af yogalokalet til private events

Arrangerer du yoga eller meditationsevents eller lignende, så har du også mulighed for at leje vores yogalokale til dit arrangement.
Leje af yogalokalet inkl. rengøring og al udstyr i op til 2 timer   1200 kr.
Leje af yogalokalet inkl. rengøring og al udstyr i op til 6 timer   2500 kr.     
Det er ikke tilladt at medbringe egen forplejning (mad). Der må kun indtages drikke i lokalet (det må gerne medbringes).
Som lejer skal du selv rydde op i lokalet, på udstyrshylden, lukke vinduer, sætte radiatorer på 2 og slukke lyset på toilet, gangarealer og i yogalokale.

Yoga retreats

Er du instruktør eller arrangør af yogaretreats har vi også flere attraktive pakker, hvor grøn forplejning og overnatning er inkluderet. Retreats kan være dagsretreats eller retreats med overnatning.

Kontakt os for detaljer

Det siger vores gæster


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.