Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu
Hvad tid er check in og check out?

Check in er fra kl. 14.00 og check out inden kl. 9.00.t midt i mellem

Hvad tid er er der morgenmad?

Morgenbuffetten er åben fra kl. 7.30-10.00 på hverdage.

Hvad tid serveres måltiderne?

Vi serverer frokost fra kl. 12.00 til 15.00. Vi serverer aftensmad fra kl. 17.30 til kl. 21.00. Vi aftaler tidspunkt for jeres måltider efter jeres ønsker. Kaffe og kage eller drinks og snacks serveres i tidsrummet kl. 12.00 til 22.00.

Kan I tage kosthensyn og har I vegetariske menuer?

Vi har altid en grøn menu på menukortet. Vi kan sagtens tage hensyn til allergier og andre hensyn mod et menutillæg. Oplys os gerne på forhånd om eventuelle kosthensyn.

Har I AV udstyr?

Vi har projector og skærm i vores mødelokaler. Soundbox kan lejes mod et tillæg på 500 kr. Derudover er mødelokalerne også udstyret med whiteboard, flipover, tuscher, kuglepenne, blokke, post its osv. for at imødekomme jeres behov under mødet.

Har I grupperum og hyggeområder til efter middagen?

Badehotellet har flere lokaler af forskellig størrelse, der kan bruges til grupperum. Derudover er der også 2 pejseområder, hvor I kan sidde og hygge i løbet af dagen og efter middagen. Vi har også 2 gårdhaver med hyggelige kroge til ophold og pauser i løbet af dagen.

Kan deltagerne betale individuelt for drikkevarer?

Hvis I samles efter middagen og sidder og hygger ved pejsen, sætter vi en bar op til jer og deltagerne kan afregne individuelt for drikkevarer i receptionen dagen efter for at gøre betalingsprocessen mere praktisk for alle.

Hvad kan I tilbyde af teambuilding og aktiviteter?

Vi har samlet de bedste aktiviteter i et dokument og vi hjælper meget gerne med booking af aktiviteterne. Vi kan fx tilbyde yogatimer, sauna, havespil, løberuter og guidede vandreture. Kontakt os venligst for yderligere information og assistance med booking af aktiviteterne.

Har I parkeringspladser i nærheden?

Der er gratis parkering lige ved siden af badehotellet. Cykler kan opbevares aflåst i vores cykelskur.

Har I el-ladestandere?

Der er 6 Clever el-ladestandere lige ved siden af badehotellet. De kan ikke reserveres. Husk at du skal være abonnent for at kunne benytte dem.

Ligger I i nærheden af offentlig transport?

Der er fine togforbindelser til Rødvig fra København via Køge. På hverdage med afgang og ankomst hver ½ time. I weekends hver anden time. Transporttid fra Københavns Hovedbanegård til Rødvig er på ca. 1½ time. Der er kun 5 minutters gang fra Rødvig Station til Rødvig Kro & Badehotel.
Vi samarbejder med Strøby Turist om privat buskørsel, hvis I skulle have et behov for at leje en bus på dagsbasis.

Har I spa og badebro?

Østersøens friske hav er vores spa og det ligger lige overfor badehotellet. Badebroen er oppe i sommerhalvåret. Saunaen på stranden kan bookes efter aftale.


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.