Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu
Hvad er åbningstiderne i receptionen?

Hotellets reception er åben for telefonisk henvendelse på 5650 6098 hverdage fra 11.00 til 14.00. Du kan også sende os en mail på info@roedvigkro.dk, vi svarer på mailen hver dag fra 8.30-16.00.

Hvad er åbningstiderne i restauranten?

Vi serverer frokost fra kl. 12.00 til 15.00. Vi serverer aftensmad fra kl. 17.30 til kl. 21.00. I er meget velkommen i restauranten til kaffe og kage eller drinks og snacks i tidsrummet kl. 12.00 til 21.00.
Vi holder vinterlukket fra og med d. 22. december 2024 til og med d. 16. januar 2025 og i den periode vil det ikke være muligt at få servering i restauranten, men vi kan altid klare en dejlig ren seng at sove i.

Hvad tid er check in og check out?

Når du booker direkte hos os er der check in fra kl. 14.00 og check out inden kl. 11.00. Ønsker du tidligere adgang til dit værelse kan du enten booke bord til frokost i vores restaurant eller få tidligere adgang ved at betale et tillæg.

Må man medbringe sin hund?

Ja, din firbenede ven er meget velkommen på vores værelser, der ligger med indgang fra gårdhaven. Det koster 350 kr. at medbringe hund.

Er I handicapvenlige?

Rødvig Kro & Badehotel er en gammel bygning med flere niveauer og trin. Det er muligt at komme ind med rullestol i niveau med gadeplan. Vi anbefaler altid at ringe først og oplyse at man ankommer i kørstol, da indgangen i gadeplan kan være utilgængelig i forbindelse med større selskaber. Vi har ikke handicaptoilet eller badeværelse.
Ved overnatning har vi ét værelse i stueplan, som også har forbindelse til restauranten. Der er ikke handicaptoilet på værelset. Igen anbefaler vi at man kontakter os på forhånd.
Der er ikke elevator på hotellet.

Er der havudsigt og altan?

Vores værelser på 1. og 2 sal har havudsigt, men desværre ikke altan. I stueplan har vi værelser med udgang til gårdhaven.

Er der bad, toilet og badekar på værelserne?

Der er bad og toilet på alle værelserne. Vi har ingen værelser med badekar.

Hvad tid er er der morgenmad?

Morgenbuffetten er åben fra kl. 7.30-10.00 på hverdage og kl. 8.00-10.00 i weekenden.

Kan I tage kosthensyn og har I vegetariske menuer?

Vi tilbyder altid en grøn menu på vores menukort. Vi kan sagtens tage hensyn til allergier og andre hensyn mod et mindre menutillæg. Oplys os gerne på forhånd om eventuelle kosthensyn.

Har I parkeringspladser i nærheden?

Vi tilbyder gratis parkering lige ved siden af badehotellet. Cykler kan opbevares aflåst i vores cykelskur.

Har I el-ladestandere?

Ja, vi tilbyder 6 Clever el-ladestandere lige ved siden af badehotellet. Bemærk venligst at disse standere ikke kan reserveres og at du skal være abonnent hos Clever for at benytte dem. Vi opfordrer vores gæster til at tage hensyn til andre, der har brug for opladning, og undgå at lade deres køretøjer stå tilsluttet, når de er fuldt opladet.

Har I spa og badebro?

Østersøens friske hav er vores spa, og det ligger lige overfor badehotellet. Badebroen er oppe i sommerhalvåret. Saunaen på stranden kan bookes efter ønske eller besøges i den offentlige åbningstid. Adgang købes i badehotellets reception.

Må man ryge på badehotellet?

Nej, Rødvig Kro & Badehotel er 100% røgfrit indendørs. Rygning er kun tilladt i vores udendørs gårdhaver og ved indgangene ved de angivne rygeområder, hvor store askebægre med sand er placeret. Vi beder vores gæster skåne andre gæster og vores medarbejdere for røg.

Ligger I i nærheden af offentlig transport?

Der er fine togforbindelser til Rødvig fra København via Køge. På hverdage med afgang og ankomst hver ½ time. I weekends hver anden time. Transporttid fra Københavns Hovedbanegård til Rødvig er på ca. 1½ time. Der er kun 5 minutters gang fra Rødvig Station til Rødvig Kro & Badehotel.

Hvad kan jeg opleve i området?

Naturen og Østersøen ligger lige udenfor døren og der er masser af oplevelser både på lands og til vands. Se mere på https://www.sydsjaellandmoen.dk/stevns
Husk at vi gerne laver madpakker ”to go” og picnickurve til jer.


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.