Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Naturoplevelser og teambuilding

De seneste år har vi oplevet at mange af vores konferencegæster gerne vil kombinere konferencens faglige del med en mere social oplevelse. Vi har unikke rammer både ude og inde til at skabe fantastiske naturoplevelser, teambuilding, aktive pauser og oplevelser, når I afholder jeres møde på Rødvig Kro & Badehotel. Herunder kan du blive inspireret til nogle af dem. Vi hjælper naturligvis med kontakt, planlægning og booking af aktiviteterne.

The Viking Experience – Badetur i Østersøen og sauna med udsigt

På stranden foran Rødvig Kro & Badehotel ligger Rødvig Badelaugs sauna. Hele saunaen kan lejes eksklusivt hele året rundt, hvis en ægte badehotelsoplevelse med sauna og et dyp i havet skal indgå i jeres program. Der er plads til 14 personer i saunaen. (Kan bookes hele året)

Pause og perspektiv – Yoga i rolige og smukke omgivelser

På badehotellet har vi vores helt eget smukke og fredfyldte yogarum. Vi har 2 uddannede yogainstruktører og vi kan tilbyde jer en yogapraksis, som et dejligt afbræk fra mødelokalet. Yogatimen kan være rolig og afslappende eller hård og tempofyldt afhængigt af, hvad I trænger til. (Kan bookes hele året)

Naturopladning – Kaffepausen med på tur

Med en kop varm kakao eller friskbrygget kaffe i hånden bliver pausen en oplevelse i sig selv – en invitation til fordybelse, beriget af havets beroligende lyde eller havnens hyggelige aktive liv. Hvad enten det er for at netværke med en kollega eller for at tage et øjeblik til eftertanke, skaber en pause på stranden eller havnen den perfekte ramme. Til kaffepausen får I en kurv med varm kakao samt kaffe og te, delikat, hjemmebagt kage, hjemmelavet petitfour og Møn bolcher med på tur. (Kan bookes hele året)

Hike langs klintekanten – Guidet tur langs Unesco Verdensarv Stevns Klint

I 2014 blev Stevns Klint optaget på UNESCO’s liste over bevaringsværdige steder i verden. Gå selv en tur på Stevns Klint Trampesti, der starter lige ved badehotellet og oplev den unikke natur og de smukke skrænter. Vi anbefaler at gå til Boesdal Kalkbrud, en tur på 4 km.

Vil I have mere ud af turen anbefaler vi en vandring med Anne fra Klintetours eller Helle fra Oplev Stevns Både Anne og Helle er engagerede og dygtige formidlere af Stevns Klint Unesco Verdensarv og kan sammensætte ture for alle og med elementer af mindfulness, walk ‘n’ talks, bålhygge og meget mere. (Kan bookes hele året)

Kysteventyr på havet – Vandsport og guidet SUP tur langs Stevns Klint

Hvis I er til vandsport er der masser af muligheder i havet lige ud for badehotellet. Hos Limelight Watersports kan I leje SUP boards og eller booke teambuilding aktiviteter. Hos Limelight Suptours kan du booke guidet SUP tur langs Stevns Klint og også praktiske kurser i SUP. (Kan bookes sommer)

En forandring for livet – Stevns Klint Experience

I 2014 blev Stevns Klint optaget på Unescos Verdensarvsliste. I oktober 2022 åbnede Stevns Klint Experience, et oplevelsescenter, som fortæller historien om Stevns Klint og naturkatastrofen, som indtraf for mere end 66 millioner år siden og fik stor betydning for livet på jorden. På bare 20 minutter kan I gå til Boesdal kalkbrud, et smukt naturområde, hvor Stevns Klint Experience ligger. I oplevelsescenteret kan I få en guidet rundtur eller opleve udstillingen og det unikke naturområde på egen hånd. (Kan bookes hele året)

Kollegadyst med sved på panden – Padel i Rødvigs nye padelcenter

Rødvigs nye og topmoderne padelcenter er et oplagt sted til en svedig kollegadyst i padel. Banerne er udendørsbaner og ligger 750 meter fra badehotellet. De bookes og betales nemt via en app og bat og bolde kan lånes ved banerne. Book her (kan bookes hele året)

Stevns Klint fra havsiden – Turbåd med guide

I Rødvig Havn nedenfor badehotellet ligger den lille turbåd fra Klinten Boattours. Den fladbundede båd giver passagererne mulighed for at opleve Stevns Klint fra havsiden helt tæt på. Turen går nord på langs klinten og det enestående syn af skrænterne udefra kan opleves for grupper op til 12 personer. Turen varer typisk 2 timer. (Kan bookes sommer)

Havesjov – udendørs spil og konkurrencer

Vi har store græsplæner med havudsigt, hvor den friske luft og vores havespil indbyder til sjov og konkurrencer. Vælg mellem corn hole, kongespil og mega mikado. Vi serverer drinks og snacks og faciliterer en sjov udendørs pause for jeres team. (Kan bookes hele året)

Spørg os gerne om andre aktiviteter.

Vores koncept og omgivelser på Rødvig Kro & Badehotel er ideelle til at afholde møder og konferencer for rigtig mange typer af virksomheder og vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt os for detaljer

Det siger vores gæster


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.