Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Naturoplevelser og teambuilding

De seneste år har vi oplevet at mange af vores konferencegæster gerne vil kombinere konferencens faglige del med en mere social oplevelse. Der er mange gode muligheder for naturoplevelser, aktive pauser og oplevelser omkring Rødvig Kro & Badehotel.

I 2014 blev Stevns Klint optaget på UNESCO’s liste over bevaringsværdige steder i verden. Gå selv en tur på Stevns Klint trampesti, der starter lige ved badehotellet og opleve den unikke natur og de smukke skrænter. Vi anbefaler at gå til Boesdal Kalkbrud, en tur på 4 km.

Vil I have mere ud af turen anbefaler vi en vandring med Anne fra ‘Klintetours’. Anne er en engageret og dygtig formidler af Stevns Klint Unesco Verdensarv og kan sammensætte ture for alle og med elementer af mindfullness, walk ‘n’ talks, bålhygge og meget mere.

Ved vandet foran Rødvig Kro & Badehotel ligger Rødvig Badelaugs sauna, saunaen kan lejes i 1,5 time hele året rundt, hvis en ægte badehotelsoplevelse med sauna og et dyp i havet skal indgå i jeres program.

Hvis I er til vandsport er det muligt at leje supboards hos Limelight Watersports eller booke en suptour med instruktør hos Limelight Suptours.

I 2014 blev Stevns Klint optaget på Unescos Verdensarvsliste. I oktober 2022 åbnede Stevns Klint Experience, et oplevelsescenter, som fortæller historien om Stevns Klint og hvorfor den er interessant i forhold til Dinosaurernes uddøen for 66 millioner år siden. På bare 20 minutter kan i gå til Boesdal kalkbrud, et smukt naturområde, hvor Stevns Klint Experience ligger. Billetprisen er kr. 140, – pr. person.

Spørg os gerne om andre aktiviteter.

Vi er overbeviste om, at vores koncept og omgivelser på Rødvig Kro & Badehotel er ideelle til at afholde kurser for rigtig mange virksomheder og vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt os for detaljer

Det siger vores gæster


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.