Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Familien Skaaning og hotellet

Rødvig Kro og Badehotel bliver drevet som en rigtig familievirksomhed. Jonas og Kathrine er anden generation af familien Skaaning på stedet.

Jonas forældre, Lene og Kresten Skaaning købte Rødvig Kro i 1990. Under totalrenoveringen i starten af 1990’erne dragede de nytte af mange af de talenter, som grene af familien besidder. Det kan idag ses i udsmykningen af kroen, som henholdsvis Jonas to mostre og hans søster har bidraget til. Møbler, keramik og billederne på væggene er udført af familiemedlemmer.

Familiens bidrag og Lene og Krestens evner til at forvandle ting til guld har udviklet kroen til at være det, den er idag, nemlig et særligt sted med en hyggelig og personlig atmosfære. Et særligt sted, hvor vi, som deres søn og svigerdatter, har holdt meget af at komme. Så meget at Jonas i 2005 blev ansat og efterhånden overtog mere og mere af den daglige drift og så meget, at vi i efteråret 2007 lavede et generationsskifte med Lene og Kresten. Vi varetager i dag den daglige drift af kroen.

I 2013 åbnede vi endnu et overnatningssted i Rødvig, blot 400 meter fra kroen. I ejendommen Strandholm, et tidligere pensionat fra 1940’erne slog vi dørene op til Stevns Klint Strandpension. En pension med en fantastisk belliggenhed ud til mark, klint, strand og Østersøen med 10 hyggeligt indrettede dobbeltværelser og flere indbydende fællesrum, haver og terrasser. Se mere om Stevns Klint Strandpension her.

Kridthuset, der åbnede i sensommeren 2020, har vi endnu 12 lækkert indrettede værelser. Kridthuset er det gamle rådhus i Rødvig, som vi har istandsat med respekt for stedet historie. Blandt andet har vi bevaret rådhussalen som den så ud i 70´erne. Der har vi indrettet et stort konference lokale med alle faciliteter. Kridthuset er det perfekte sted til nære og rolige kurser med plads til fordybelse.

Vi bor i Rødvig lige ved siden af kroen med vores 3 døtre. Jonas er oprindelig uddannet serviceøkonom fra Hotel og Restaurantskolen og Kathrine er cand.mag i pædagogik fra Københavns Universitet.

Vi driver kroen i den samme ånd som Lene og Kresten har gjort det, med vægt på den personlige og gode service i hyggelige og afslappede omgivelser.

Sammen med vores gode faste personale i køkkenet, et par håndfulde gode tjenere og opvaskere vil vi gøre alt for at vores gæster får en dejlig oplevelse, når de besøger Rødvig Kro og Badehotel.

Vi glæder os til at se jer her på vores Badehotel 🙂

Kathrine Hendriksen og Jonas Skaaning

Det siger vores gæster

  • “Skønt gammelt badehotel med fantastisk charme, dejlig mad, imødekommende og engageret personale OG det dejligste bløde sengetøj!”

    Line Gerlach Stage - Facebook

  • “Balsam for sjælen. Hyggeligt sted i de smukkeste omgivelser. Maden var helt i top ligesom betjeningen. God indretning som passer helt perfekt til stedet og omgivelserne. Kommer helt sikkert igen!”

    Kristina Strømgaard - Facebook

  • “Sjældent er jeg blevet mødt med en så genuin varme som gæst. Modtagelsen i receptionen var hjertelig og hele vejen igennem oplevede vi kun smil og positivt personale. Vi fik en super vejledning om området og naturen – og vi elskede atmosfæren, som er dejlig badehotels autentisk.

    Rie Warrer - Facebook


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.