Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Vi samler på glade brudepar

På Rødvig Kro & Badehotel er vi altid glade for at kunne sætte de perfekte rammer omkring et bryllup og det luner selvfølgeligt ekstra meget, når vores gæster fortæller, at deres bryllup var perfekt.

 

 

Vores Bryllup d. 7. juni 2014 på Rødvig Kro & Badehotel

Derfor valgte vi Rødvig Kro & Badehotel
Vi valgte at afholde vores bryllup på Rødvig Kro & Badehotel. Da vi undersøgte forskellige steder for afholdelse af bryllupsfest i forbindelse med at vi skulle giftes, besøgte vi Rødvig Kro & Badehotel. Her fik vi en fornem rundvisning af ejeren Jonas, som fortalte om deres festkoncept. Vi faldt for stedets charme, den fantastiske beliggenhed, det hyggelige festlokale med udsigt til Stevns Klint, samt den tilstødende gårdhave. Ydermere havde kroen hotelværelser, som alle er charmerende og egnede sig perfekt til gæster der ønskede at overnatte.

Forberedelsen
Inden brylluppet følte vi os trygge og var i god dialog med ejerne og køkkenchefen omkring den store dag. Bordplan, menu, vin, og overnatningen blev fint koordineret med personalet, som er meget venlige og professionelle i deres arbejde. Kroens bryllupskoncept inkluderer blandt andet en menusamtale med personale fra kroen. Køkkenchefen kom med menuforslag og vi gav vores input, så menuen blev personlig og ligesom vi ønskede den. På selve bryllupsdagen var madens kvalitet helt i top.

Den STORE dag
Vi blev gift i Strøby Kirke på Stevns og fik taget Bryllupsbilleder på Stevns Klint, som egner sig fantastisk godt til dette. Vi ankom til kroen i en gammel veteranbil om eftermiddagen. I mellemtiden var vores gæster ankommet og hyggede i Kroens gårdhave. I Kroens Bryllupsmenu indgår desuden bryllupskage, som vi valgte at servere for vores gæster om eftermiddagen. Den var lækker, fyldt med mocca-creme og flot pyntet med friske bær og chokolade.

Velkomst
Velkomsten før vores bryllupsmiddag foregik på plænen foran kroen. Her kunne vores gæster nyde velkomstdrink samt synet af Klinten og udsigten over vandet. Plænen egnede sig også fantastisk til at få taget billeder af gæsterne.

Middagen
Middagen levede fuldt ud op til forventningerne. Vi fik Laks til forret, som var frisk og lækker, kød som var mørt og saftigt, tilbehør og garniture som var varmt, friskt og smagfuldt og pyntet med spændende lokale vilde urter. Man kunne mærke at køkkenet sætter pris på kvalitet med et lokalt aftryk og årstidens særpræg. Håndteringen af serveringspersonalet under middagen var diskret, præcis og yderst professionel. Vi var meget glade og lykkelige for middagen og festen.

Vores anbefaling
Alt i alt kan vi anbefale Rødvig Kro & Badehotel for deres professionelle og venlige håndtering samt personale, deres kvalitet i råvarevalg og vin, men ikke mindst for kroens charme, udsigt, stemning, værelser og hyggelige omgivelser.

De bedste hilsener
Heidi & Jakob

 


 

Bryllup på Rødvig Kro & Badehotel

1000 tak for hjælpen til at sætte de perfekte rammer for vores bryllup! det hele blev lige som det skulle og folk var glade – både for omgivelserne, for maden og den søde betjening!

Mange hilsner
Kenneth og Camilla

 


 

Skal vi også sætte rammerne for et perfekt bryllup for jer?

Ingen bryllupper er ens og ingen brudepar har de helt samme ønsker til hvordan netop deres bryllup bliver uforglemmeligt, men vi er altid klar med råd og vejledning og gør vores yderste for, at netop jeres bryllup bliver perfekt og uforglemmeligt.

Kontakt os omkring jeres bryllup


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.