Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Vi er meget stolte af titlen som:

Opdag Danmark står bag konkurrencen ’Danmarks Bedste’, som dækker flere kategorier inden for overnatning og oplevelse. Hvert år kan gæster nominere dem de syntes er Danmarks bedste, og herefter dyster de nominerede i en SMS afstemning om at blive kåret ’Danmarks Bedste’. Udover prisen som ’Danmarks Bedste Badehotel’ kommer de badehoteller, som får minimum 250 stemmer på ’Opdag Danmarks’ oplevelseskort over Danmark. En synlighed som er meget værd for stederne.

I 2020 blev Rødvig Kro & Badehotel første gang kåret som ’Danmarks Bedste Badehotel’. Det var et spændende kapløb, og i sidste ende løb Rødvig Kro & Badehotel med titlen som Danmarks bedste.

I 2021 blev det til en 3. plads i konkurrencen men i 2022 gik titlen som Danmarks Bedste Badehotel igen til Rødvig Kro & Badehotel.

Afstemningen 2023 løb fra 14. – 21. marts. Rødvig Kro & Badehotel blev nr. 2 i den samlede afstemning, men kåret som Sjællands Bedste Badehotel.

Vi er så taknemmelige for den opbakning vi hvert år har mærket fra gæster, samarbejdspartnere og lokalsamfundet. Det betyder meget for et lille badehotel som vores at udmærke os i en afstemning som denne. Det betyder at det vi gør, er det rigtige, og det vil vi fortsætte med.

Presse 2020:
Læs artiklen fra Stevnsbladet her
Se Tv2Østs besøg på vores Badehotel her og læs deres artikel her
Læs artiklen på Sjællandske nyheder her

Det siger vores gæster


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.