Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Hos os kan du forvente anderledes faciliteter, men uden at gå på kompromis med det vigtigste. Alle vores lokaler er udstyret med moderne av udstyr, behagelige stole, blokke og andre fornødenheder. Derudover er vi helt usædvanlige og tilbyder jer konferencelokaler med sjæl, charme og fantastisk udsigt, personlig og imødekommende værtsskab og en forplejning sammensat af gode og ofte lokale råvarer. Vores køkken forarbejder selv råvarerne og sammensætter skønne retter med et tvist.

På badehotellet har vi 3 konferencelokaler:

Udover lokalerne på badehotellet har vi også mulighed for at tilbyde jer lokaler på Stevns Klint Strandpension og Kridthuset, som begge har både konferencelokale og værelser. Frokost og middag serveres på badehotellet. Begge lokationer ligger bare få hundrede meter fra badehotellet.

Overnatning

Vi har 41 værelser fordelt på  badehotellet, Kridthuset og Stevns Klint Strandpension.

På badehotellet18 dobbeltværelser, hvoraf de 8 har havudsigt. På strandpensionen er der 10 dobbeltværelser og på Kridthuset er der 12 dobbeltværelser

Ved større grupper har vi mulighed for at forespørge på flere værelser ude i byen

En anderledes konference

Skal jeres konference kun være faglig?
Ønsker I at kombinere tiden i konferencelokalet med noget socialt og anderledes, hvor jeres faglige snakke kan fortsætte, nye ideer spirer og kollegaer komme tættere på hinanden. Bliv inspireret af spændende oplevelser og ideer her.

Konferencepakker 
Se alle vores konferencepakker og muligheder her.
Vi er på statens rammeaftale for konferencer (SKI). Læs mere her eller kontakt os for mere information,  hvis du skal booke konference for en offentlig virksomhed .

Kontakt os for detaljer

Det siger vores gæster


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.