Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Rødvig Kro & Badehotel, Stevns Kommune og Fishing Zealand inviterer endnu en gang til Havørredaften.
Foredraget finder sted d. 17. marts kl. 18.30 på Rødvig Kro og Badehotel.

Denne gang har vi inviteret en af de unge og vildt dygtige kystfiskere – Lucas Msiska – til at fortælle om sit fiskeri efter havørreder – og hvorfor Lucas har så stor succes dermed.

Trods sin unge alder har Lucas allerede mange og store havørreder på samvittigheden – ja faktisk langt flere end de fleste når at fange på et helt fiskeliv.

Som 18-årig købte Lucas sin første bil, og derefter tog kystfiskeriet virkelig fart – og her 10 år senere er Sjælland og øerne blevet pisket grundigt igennem med både flue og spin i jagten på den store blanke havørred. De første mange år blev det til over 100 kystture om året – og i takt med at arbejdslivet også skulle passes, blev turene lidt færre, men det gjorde fangsterne ikke – tværtimod.

Lucas er ivrig fluefisker, men er forholdene ikke til det, griber han gerne spinnestangen i jagten på den store blanke fisk. Lucas vil i sit foredrag give tilhørerne et indlevende indblik i sit fiskeri. Herunder alle de vigtige overvejelser han gør sig før og under fiskeriet. Selvom Lucas primært er fluefisker, vil der stadig være fokus på spin og dermed masser af guldkorn at hente for både flue- og spinnefiskere denne aften.

Nogle af de helt basale ting, som er så afgørende for succes på kysten, vil Lucas komme ind på såsom, vind, strøm, vandstand m.m.  samt det rette grej, hvordan pladserne affiskes, årstidens variation og mange andre ”sølvfarvede” tips og tricks, serverer Lucas denne aften.

Lucas er en del af en lille gruppe venner, der er vilde med at fiske – kaldet Finfollowers. De tager sammen på fiskeeventyr rundt omkring i Danmark og resten af verden. Du kan se de flotte fangster på gruppens Facebook og Instagram.

Inden foredraget serveres en lækker fiskeret bestående af stegt rødfisk anrettet med brændte løg, dampede porrer & ærter med hvidvins/flødesauce & polenta fritter inkl. en øl/vand/glas vin.

Alt sammen til 200 kr. pr. person.

Køb billetter på Billetto


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.