Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Åbningstider

Hotellets reception er åben for telefonisk henvendelse på 5650 6098 hverdage fra 11.00 til 14.00. Du kan også sende os en mail på info@roedvigkro.dk, vi svarer på mailen hver dag fra 8.30-16.00.

Hotellet har åbent for overnatning hele året.

Restaurantens åbningstider:

Alle dage
Morgenmad hverdage kl. 07:30 – 10:00 og weekender/helligdage 8.00 – 10.00
Frokost fra kl. 12:00 til kl. 15:00
Kaffe og kage fra kl. 12:00 til kl. 17:00
Middag fra kl. 17:30 til kl. 21:00

Vi holder vinterlukket fra og med d. 22. december 2024 til og med d. 16. januar 2025 og i den periode vil det ikke være muligt at få servering i restauranten, men vi kan altid klare en dejlig ren seng at sove i.

Parkering

Vi tilbyder gratis parkering af biler på kroens parkeringsplads. Cykler og motorcykler kan opbevares aflåst i vores cykelskur. Vi råder over 6 ladestationer fra Clever, som findes på parkeringspladsen foran hotellet.

Rygning

Rødvig Kro & Badehotel er 100% røgfrit indendørs. Overtrædelse vil blive pålagt et gebyr på 1500 kr. I vores udendørs gårdhave og ved vores indgange henvises rygere til vores rygehotspots ved de store askebægre med sand i. Vi beder vores gæster skåne andre gæster og vores medarbejdere for generende røg. Vi er en røgfri arbejdsplads.

Adgangsforhold

Rødvig Kro & Badehotel er en gammel bygning med flere niveauer og trin. Det er muligt at komme ind med rullestol i niveau med gadeplan. Vi anbefaler altid at ringe først og oplyse at man ankommer i kørstol, da indgangen i gadeplan kan være utilgængelig i forbindelse med større selskaber. Vi har ikke handicaptoilet eller badeværelse.

Ved overnatning har vi ét værelse i stueplan, som også har forbindelse til restauranten. Der er ikke handicaptoilet på værelset. Igen anbefaler vi at man kontakter os på forhånd.

Der er ikke elevator på hotellet.

Hvordan fungerer TV på værelset?

Der kan ses DR tv. Ønsker du at se andre kanaler/tjenester er det via streamning.

Brug remote – Tænd TV – vælg CAST – Scan via dit mobilkamera – du kan nu streame via dine egne streamingtjenester (dog undtaget NETFLIX)

Beliggenhed og transport

Østersøvej 8, 4673 Rødvig Stevns
Telefon: +45 5650 6098

Find hertil / Transport

Rødvig Kro & Badehotel ligger kun en times kørsel i bil fra København.

Der er fine togforbindelser til Rødvig fra København via Køge. På hverdage med afgang og ankomst hver ½ time. I weekends hver anden time. Transporttid fra Københavns Hovedbanegård til Rødvig er på ca. 1½ time. Der er kun 5 minutters gang fra Rødvig Station til Rødvig Kro & Badehotel.

Se togkøreplanen på www.rejseplanen.dk eller på www.lokalbanen.dk

Vi samarbejder med Strøby Turist om privat buskørsel, hvis I skulle have et behov for at leje en bus på dagsbasis.

Østersøvej 8
4673 Rødvig, Stevns
Danmark
Telefon:+45 56 50 60 98
E-mail: info@roedvigkro.dk
CVRnr.: 37830690

 

Det siger vores gæster


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.