Dining Week
Dining Week uge 7 i 2022
En årligt tilbagevendende begivenhed for op mod 200 gode restauranter i Danmark og vi er med for syvende gang i 2022.
Dining Week afholdes i uge 7 2022, fra 11. til 20. februar.
MENU
3 RETTER 225 kr.
+billetgebyr 26 kr.
FORRET
Fisketerrin serveret med røget torskerognsmayo, glaskål, hasselnødder, æbler fra vores lokale leverandør ”Engvang” og skummet kørvelsauce på toppen.
Fisketerrin serveret med røget torskerognsmayo, glaskål, hasselnødder, æbler fra vores lokale leverandør ”Engvang” og skummet kørvelsauce på toppen.
HOVEDRET
Pandestegt sej serveret med stegte porre, kål anrettet med syltet aroniabær, confiteret kartoffel med rosmarinsmør og brunet hollandaise.
DESSERT
Vaniljeis anrettet med solbærgele, chokoladebrud og bitter chokoladesauce.
Billetter købes på https://diningweek.dk/