Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Konferencelokaler på Rødvig Kro & Badehotel

Tag væk fra de vante rammer og afhold jeres Konference på Rødvig Kro & Badehotel. Konferencelokaler med udsigt over Østersøen og Stevns Klint. Hos os er det den personlige service, den gode mad samt roen og den smukke natur, der er værd at rejse efter.

Konferencelokaler

Vi giver Jer mulighed for at koncentrere Jer om det faglige i et af vores dejlige lokaler, mens vi forbereder mad og hygge til pauserne. Mange kursister holder af at afslutte dagen med kaffe foran pejsen.

 

Konferencelokaler Sjælland ved Østersøen og Stevns Klint

Oplev vores konferencelokaler på Rødvig Kro & Badehotel hvor vi vil gøre vores til, at I vil få en fuldstændig unik og vellykket konference.

Rødvig Kro & Badehotel ligger kun en times kørsel i bil fra København.

Ring 5650 6098 og lad os tale nærmere om de behov Jeres virksomhed har eller kontakt os her.

Møde og konferencepakker Faciliteter Book konference

 

 

Konferencehotel | Konference | Konference Sjælland | Konference Sydsjælland | Konference Stevns

Det siger vores gæster

  • 3 år i træk vi holder vores seminar her. Alle kan have en god dag men at holde den højeste standart år efter år er særligt. Fantastisk mad, skønne rene værelser og lokationen er uovertruffen. Meget anbefaledesværdigt!

    Camilla Grove - Facebook

  • “Helt perfekt ophold alt perfekt skøn mad flot værelse og personalet det bedste så et helt perfekt ophold vi kommer helt sikkert igen”

    Birgit Egholm Jakobsen


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.