Nyheder

Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Dining week

Dining week sharing logo

Nyd en middag sammen med dine kære i vores hyggelige restaurant.

I uge 7 deltager vi igen i Danmarks største restaurant festival Dining Week.
Vi tilbyder hygge i stearinlysets skær med den velsmagende mad lavet fra bunden som vi er kendt for.Det er en uge, hvor restauranten særligt emmer af liv og glæde af de mange forventningsfulde gæster.

  • Forret
    Frisk torskerogn anrettet med pebermayo & kål toppet med sprød pastinak og karse
  • Hovedret
    Dansk kalvefilet med lokalt grønt fra Klippinge gård, stegte jordskokker samt rosenkål & knoldgaltetand hertil rødvinsglace
  • Dessert
    Hasselbagt æble med kanel og nødder fra Engvang anrettet med vanilje is creme

Vores vinmenu sammensat udelukkende af økologiske vine:

  • Forret
    Hvidvin: Pallazo Mio Grillo, Organic, Sicilien, Italien.
  • Hovedret
    Rødvin: Claude Val Rouge Organic, Domaine Paul Mas ØKO, Languedoc , Frankrig.
  • Dessert
    Moscato d’Asti Andar Pervigne, Vino Biologico, Vallebelbo, Italien (ØKO)

Book bord


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.