
Nyd en middag sammen med dine kære i vores hyggelige restaurant.
I uge 7 deltager vi igen i Danmarks største restaurant festival Dining Week.
Vi tilbyder hygge i stearinlysets skær med den velsmagende mad lavet fra bunden som vi er kendt for.Det er en uge, hvor restauranten særligt emmer af liv og glæde af de mange forventningsfulde gæster.
Vi tilbyder hygge i stearinlysets skær med den velsmagende mad lavet fra bunden som vi er kendt for.Det er en uge, hvor restauranten særligt emmer af liv og glæde af de mange forventningsfulde gæster.
- Forret
Frisk torskerogn anrettet med pebermayo & kål toppet med sprød pastinak og karse - Hovedret
Dansk kalvefilet med lokalt grønt fra Klippinge gård, stegte jordskokker samt rosenkål & knoldgaltetand hertil rødvinsglace - Dessert
Hasselbagt æble med kanel og nødder fra Engvang anrettet med vanilje is creme
Vores vinmenu sammensat udelukkende af økologiske vine:
- Forret
Hvidvin: Pallazo Mio Grillo, Organic, Sicilien, Italien. - Hovedret
Rødvin: Claude Val Rouge Organic, Domaine Paul Mas ØKO, Languedoc , Frankrig. - Dessert
Moscato d’Asti Andar Pervigne, Vino Biologico, Vallebelbo, Italien (ØKO)