Nyheder

Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Vi deltager i ‘Bedst på Sjælland’

Hvert år dyster nogle af Danmarks bedste restauranter imod hinanden i henholdsvis Nordjylland, sydjylland, Fyn og på Sjælland. I år deltager Rødvig Kro & Badehotel for første gang. 

Rødvig Kro & Badehotel er i den sjællandske gruppe B sammen med Svogerslev Kro og Steingrims Kælder. Mandag d. 28. februar dyster vi på hjemmebane imod Svogerslev Kro. og 9. marts er vi på udebane hos Steingrims Kælder.

Hvert hold skal forberede 4 retter, som serveres skiftevis. TI alt serveres der 8 retter inklusiv vin. Derudover stiller hvert hold med deres egne tjenere, som også bedømmes i deres servering.  Tilstede er konkurrencens dommere, som bedømmer retter, vin og servering i løbet af aftenen og kårer vinderen.

Der er kun 50 pladser til eventen. Vi sælger billetter til d. 28. februar. Billetterne koster kr. 998,- pr. person. Det er også muligt at overnatte denne nat til en fordelagtig pris.

Vi håber rigtig mange af vores gæster vil være med til at støtte os denne aften og vi glæder os til at give den alt hvad vi har med 4 spektakulære og innovative retter.

Billetter kan købes her


Top

VIND

Getaway ophold

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et Getaway ophold på Rødvig Kro & Badehotel.