Nyheder

Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Social Dining med Beatles Forever live koncert

Sidst år var et stort Beatles-år: Paul McCartney fyldte 75 år og Sgt. Pepper-albummet som igen og igen er blevet kåret til verdens bedste pop/rock-album havde 50 års jubilæum. Fejringen af disse begivenheder fortsætter i år med en række Beatles Forever-koncerter.
Det sker når sangerinden Karoline Budtz og guitaristen Søren Bødker Madsen går på scenen med deres Beatles Forever-koncert. Karoline Budtz og Søren Bødker Madsen har for længst vist, at når det kommer til Beatles-fortolkninger, så er de i en liga for sig. De to er de musikalske hovedkræfter i to tv-serier om Beatles’ musik, som har været vist på DRTV og som nu er afsat til hele Skandinavien.
Denne aften giver de en forrygende koncert med fortællinger om og fortolkninger af navnlig McCartneys udødelige sangskat. McCartney-hits som Yesterday, Hey Jude og Lady Madonna bliver taget under kærlig behandling. Men John Lennon og George Harrison dukker også op til festlighederne…
Nyd en middag tilberedt af lokale råvarer sammen med andre musikglade gæster. Der dækkes op på langborde og indbydes til hygge og social dining.
Pris pr. person inkl. 2 retters menu 375 kr.
Pris pr. person for koncertbillet uden middag 220 kr.


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.