Se Stevns fra cykelsadlenStevns på cykel - Rødvig Kro & Badehotel

På Rødvig Kro & Badehotel råder vi over 6 nyindkøbte Raleigh el-cykler. Hos os får du muligheden for at teste den helt særlige oplevelse man får på en el-cykel. Få en tur med en følelse af evig medvind.

Vi giver nu med disse cykler vores besøgende og andre af områdets turister mulighed for at opleve Stevns fra cykelsadlen.

Der er masser af skønne ruter, hvor naturen og Stevns Klint kan opleves på tætteste hold. Få vind i håret, en aktiv dag i sadlen og en herlig medbragt madpakke, der kan nydes i grøftekanter, på klinteskråninger eller på stranden.

Vi udlejer cyklerne på dagsbasis og tilbyder at tilberede en lækker og nærende madpakke inkl. drikkevarer og en overraskelse, der kan mætte de aktive cyklister på deres rundtur på Stevns.

Vi henviser til denne app, der er en fremragende guide til oplevelser langs de bedste cykelruter i vores område.

Cykelpakken inkl. leje af el-cykel og cykelhjelm, cykelkort, madpakke, drikkevarer, kaffe på termokande samt en overraskelse koster 325 kr. pr. person.

BOOK din cykelpakke her
[hr top]

 

 


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.