Nyheder

Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Oldfrue søges

Rødvig Kro & Badehotel søger oldfrue

Vi har fået bygget til med flere værelser og housekeeping har travlt. Derfor søger vi en oldfrue til ansættelses snarest muligt.

Vi søger en person med stor rengøringserfaring. Du skal være engageret i dit fag og have en stor grad af ordenssans og et højt kvalitetsniveau. Du skal kunne arbejde struktureret med rengøringen i hele huset. Du bliver ansvarlig for den daglige drift i housekeeping. Det indebærer vagtplanlægning, bestilling af varer og så skal du sikre at rengøringsniveauet hele tiden er højt. Der er udover oldfruen ansat 3 medarbejdere i housekeeping.

Vi tilbyder en stilling, hvor du skal arbejde selvstændigt med store frihedsgrader. Vi forventer at du er ansvarlig, mødestabil og fleksibel. Det er en fordel, hvis du er udadvendt, glad og smilende.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en humoristisk og uhøjtidelig atmosfære, gode løn og pensionsvilkår efter kvalifikationer og erfaring, 30-37 timer. Vi er et hotel, hvor vi vægter den nærværende og personlige gæstekontakt højt samt et stort fokus på kvalitet og detaljer.

Send os gerne en mail på info@roedvigkro.dk eller kom forbi med din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.