Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Rødvig

Rødvig er en lille havneby på Stevns sydspids. Rødvig har omkring 1.600 indbyggere. Meget af byens liv koncentreres om havnen og stranden.

Rødvig havn ligger lige nedenfor Rødvig Kro & Badehotel. Den gamle og aktive fiskerihavn skaber sammen med en meget velbesøgt lystbådehavn stemning og atmosfære. Herfra er der f.eks. mulighed for at opleve den smukke kyststrækning langs Stevns Klint med fiskekutter.

Rødvig kro & Badehotel ligger lige overfor den nordligste badestrand. Her bades, slikkes sol og ledes efter fossiler.

I Rødvig kan de daglige indkøb klares i den lokale dagli’ brugs, men ellers ligger de nærmeste indkøbsmuligheder i Store Heddinge.

 

Find hertil / Transport

Rødvig Kro & Badehotel ligger kun en times kørsel i bil fra København.

Der er fine togforbindelser til Rødvig fra København via Køge. På hverdage med afgang og ankomst hver ½ time. I weekends hver anden time. Transporttid fra Københavns Hovedbanegård til Rødvig er på ca. 1½ time. Der er kun 2 minutters gang fra Rødvig Station til Rødvig Kro & Badehotel.

Se togkøreplanen på www.rejseplanen.dk eller på www.lokalbanen.dk

Lokale busruter med afgange ca. hver ½ time lige bagved Rødvig Kro og Badehotel.

Om sommeren er det muligt at køre med veterantoget fra Køge til Rødvig og retur igen. Se www.lokalbanen.dk for mere information.

Vi samarbejder med Strøby Turist om privat buskørsel, hvis I skulle have et behov for at leje en bus på dagsbasis.

 


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.