Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Social Dining på Badehotellet

Cirka en gang om måneden afholder vi Social Dining. Det betyder en inspirerende 2 retters menu tilberedt af lokale råvarer samt en eller anden form for underholdning. Det kan være foredrag, musik og lignende. Vi dækker op ved langborde og opfordrer til hygge og snak på tværs af interesser, generationer og geografier. Alle er velkommen!

Social Dining med besøg af vores lokale leverandører

2 retters menu og besøg fra Klippingegaard og Engvang Frugt

2. marts 2018, kl. 18.00

Pris pr. person: 168 kr.

Social Dining med Beatles Forever live koncert

Sidst år var et stort Beatles-år: Paul McCartney fyldte 75 år og Sgt. Pepper-albummet som igen og igen er blevet kåret til verdens bedste pop/rock-album havde 50 års jubilæum. Fejringen af disse begivenheder fortsætter i år med en række Beatles Forever-koncerter.

Det sker når sangerinden Karoline Budtz og guitaristen Søren Bødker Madsen går på scenen med deres Beatles Forever-koncert. Karoline Budtz og Søren Bødker Madsen har for længst vist, at når det kommer til Beatles-fortolkninger, så er de i en liga for sig. De to er de musikalske hovedkræfter i to tv-serier om Beatles’ musik, som har været vist på DRTV og som nu er afsat til hele Skandinavien.

Denne aften giver de en forrygende koncert med fortællinger om og fortolkninger af navnlig McCartneys udødelige sangskat. McCartney-hits som Yesterday, Hey Jude og Lady Madonna bliver taget under kærlig behandling. Men John Lennon og George Harrison dukker også op til festlighederne …

Nyd en middag tilberedt af lokale råvarer sammen med andre musikglade gæster. Der dækkes op på langborde og indbydes til hygge og social dining.

Fredag d. 6. april kl. 18.00. Koncerten starter kl. 20.00

Pris pr. person inkl. 2 retters menu 375 kr.
Pris pr. person for entrebillet 220 kr.

Billetbestilling på Billetto

Social Dining med besøg af vores lokale leverandører

2 retters menu og besøg fra Isle of Møn gin

Fredag d. 25. maj, kl. 18.00

Pris pr. person: 168 kr.


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.