Forkæl dem du holder af - køb et Gavekort Køb nu

Rødvig Kro & Badehotel, Stevns Kommune og Fishing Zealand inviterer endnu en gang til Havørredaften på Rødvig Kro & Badehotel. Foredraget finder sted d. 29. januar kl. 18.30.

Denne aften vil Tue Blaxekjær guide os gennem et spændende program omhandlende spin og flue fra åben kyst, samt ekstremt kystnært fiskeri fra båd. Tue har fisket efter havørred langs kysten på Møn, Falster og Stevns i mere end 20 år, og har derigennem opnået en utrolig stor viden om kystfiskeriet i området. Tue er certificeret fiskeguide gennem Danmarks Sportsfiskerforbund og Fishing Zealand. Som guide lægger Tue stor vægt på at videreformidle sin viden om kystfiskeri efter havørred. Tue fortæller bl.a. om vejrets betydning for valg af fiskeplads samt fiskestrategi. Derudover har Tue fokus på valg af endegrej i forhold til forskellige fiskesituationer.

Målet med aftenens foredrag er, at fortælle om vinterens fiskeri, samt hvilke faktorer man skal være opmærksom på, for at få succes i det kolde vand. Derudover vil der være fokus på overgangen fra vinter til forår, og den ændring dét giver i fiskeriet.

Tue har gennem de sidste 6 år brugt utallige timer på ekstremt kystnært fiskeri fra båd. Det kan i manges optik virke fjollet at ligge mellem 50 og 300 meter fra kysten i en toptunet trollingmaskine, men der er en mening med galskaben. Tag med til foredraget, og find ud af hvorfor galskaben giver mening.

Inden foredraget serveres en lækker fiskeret bestående af stegt torsk med bagt græskar, jordskokker, skorzonnerødder samt ovnstegte aspargeskartofler og beurre blanc og inkl. en øl/vand.

Pris pr. person: 200 kr

Billetter kan købes på Billetto


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.